^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

(Equus caballus) este un mamifer erbivor copitat de mărime considerabilă, fiind una dintre cele șapte specii moderne ale genului Equus. Face parte din ordinul Perissodactyla, familia Ecvidee.Anatomia cailor le permite să se folosească de viteză pentru a scăpa de prădători. Caii au un bine dezvoltat simț al echilibrului și instinctul de a lupta sau a fugi în caz de pericol. Legată de această necesitate de a scăpa de prădători în sălbăticie este o trăsătură neobișnuită: caii sunt capabili de a dormi în ​​picioare. Caii de sex feminin, numite iepe, au o perioadă de gestație de aproximativ 11 luni (340 de zile), iar puiul, numit mânz, poate sta în picioare și alerga la scurt timp după naștere.


CENTRUL DE ECHITATIE S.A.
Telephone: 0728 026 952
e-mail: echitatiesperanta@yahoo.com

Calul....

POIANA BRASOV

CENTRUL DE ECHITATIE POIANA BRASOV

Login Form

Pensiune

Bucuraţi-vă, dragii noştri oaspeţi, de popas turistic, acest loc liniştit şi bogat în istorie de lângă Braşov, unde Centrul de Echitatie Speranta vă invită la bunastare !

  • Popasul Turistic Speranta este unul dintre acele locuri de unde nu ati mai vrea sa plecati.
  • Unu dintre frumoasele Popasuri Turistice din Brasov, Pensiunea Speranta situata intr-o zona linistita a Poieni Brasovului, la 10 minute de centrul istoric, ofera cazare confortabila alaturi de un personal amabil si prietenos.

Blue Flower

Visitors Counter

74106
TodayToday60
YesterdayYesterday120
This_WeekThis_Week403
This_MonthThis_Month2220
All_DaysAll_Days74106
Copyrigcht © 2015 Pentru cei ce iubesc cai