^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

(Equus caballus) este un mamifer erbivor copitat de mărime considerabilă, fiind una dintre cele șapte specii moderne ale genului Equus. Face parte din ordinul Perissodactyla, familia Ecvidee.Anatomia cailor le permite să se folosească de viteză pentru a scăpa de prădători. Caii au un bine dezvoltat simț al echilibrului și instinctul de a lupta sau a fugi în caz de pericol. Legată de această necesitate de a scăpa de prădători în sălbăticie este o trăsătură neobișnuită: caii sunt capabili de a dormi în ​​picioare. Caii de sex feminin, numite iepe, au o perioadă de gestație de aproximativ 11 luni (340 de zile), iar puiul, numit mânz, poate sta în picioare și alerga la scurt timp după naștere.


CENTRUL DE ECHITATIE S.A.
Telephone: 0728 026 952
e-mail: echitatiesperanta@yahoo.com

Calul....

POIANA BRASOV

CENTRUL DE ECHITATIE POIANA BRASOV

Login Form

Pensiune

Bucuraţi-vă, dragii noştri oaspeţi, de popas turistic, acest loc liniştit şi bogat în istorie de lângă Braşov, unde Centrul de Echitatie Speranta vă invită la bunastare !

 

  • Centrul de Echitație din Poiana Brașov, este situat la 1 km de partiile de schi, in mijlocul naturii, într-o zonă liniștită si pitoreasca avand pentru cazare case de vacanta cu vedere la poienitele inconjuratoare.
  • Casele de vacanță de la Centrul de Echitație va ofera relaxare intr-un peisaj plin de verdeata. fiind dotate cu un mobilier rustic, cuptor cu microunde, frigider, terasa la intrarea in vila, balcon, TV prin cablu, acces gratuit la internet WiFi, parcare gratuita.
  • La restaurantul nostru, intr-o atmosferă primitoare, oaspetii pot savura micul dejun in fiecare dimineata sau la cerere preparate tradiționale și internaționale, precum și diverse băuturi.
  • Proprietatea oferă facilități de grătar, și un serviciu de închiriere biciclete.
  • Daca doriti sa organizati o intrunire, o petrecere privata sau orice alt tip de eveniment, salonul nostru va sta la dispozitie.
  • Proprietatea are un teren de joaca pentru copii si este dotat cu ansambluri cum ar fi tobogane, leagane, complex de catarare.
  • La proprietate sunt disponibile cursuri de echitație, plimbari cu caii, poneii sau cu sania la un cost suplimentar.
  • De asemenea, în timpul iernii oaspeții pot asista la diverse obiceiuri tradiționale locale. Copiii se pot bucura de împrejurimi, iar când pantele proprietății sunt acoperite de zăpadă se organizează plimbări cu sania.
  • Proprietatea este la 12 km de Brașov și la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Gara Brașov. Proprietatea oferă locuri de parcare gratuite, iar la 400 de metri este o stație de autobuz.

Blue Flower

Visitors Counter

223719
TodayToday10
YesterdayYesterday105
This_WeekThis_Week591
This_MonthThis_Month218
All_DaysAll_Days223719
Copyrigcht © 2015 Pentru cei ce iubesc cai